Inga rätt eller fel

Att göra om sitt badrum kräver både tid och pengar – därför vill man ju bli nöjd när resultatet visar sig. Och min målsättning med Ditt badrum är att det är du som kund som ska stå i centrum och att du ska känna en behaglig och trygg upplevelse efter ett besök hos mig. Med mina erfarenheter och mitt driv så är mina förhoppningar att jag ska överträffa dina förväntningar och gör att du som kund känner dig väl omhändertagen.

Något jag lärt mig under alla år i branschen är att det inte finns några rätt eller fel när det gäller utformning av badrum. Ingen tycker samma och alla gillar olika typer av kakel, färg, plattor och möbler etc. Men med alla badrum jag sett och satt ihop under åren, kommer jag med förslag och idéer för att du ska bli så nöjd du bara kan bli med med ditt nya badrum. Vi lär av varandra och ser till att alla parter blir nöjda.

Jag har ett stort urval av kakel och klinkers, från de främsta leverantörerna på marknaden. Mitt sortimentet är stort och finns i alla prisklasser. Utöver kakel och klinkers så säljer jag inredning till badrum såsom möbler, duschväggar och blandare med mera.

Hoppas vi ses!